Ga naar de inhoud

Repair Café

Iets dat nog gerepareerd kan worden?

Een dvd-speler die niet meer werkt, een fiets met een los zadel of iets anders dat een tweede kans verdient? Kom naar het Repair Café.

 

Waar en wanneer?

 • Iedere laatste zaterdag van de maand, van 13:00 - 16:00 uur
 • Floralis, Floralisplein 69
   

Het Repair Café is een gratis toegankelijke bijeenkomst die draait om duurzaamheid en (samen) repareren. Gereedschap en materiaal is aanwezig om alle mogelijke reparaties uit te voeren op meubels, elektrische apparaten, fietsen, speelgoed en nog veel meer. Ook zijn er reparatiedeskundigen aanwezig zoals elektriciens, timmerlieden en fietsenmakers.

   

  Hoe werkt het?

  U neemt van thuis kapotte spullen mee. In het Repair Café gaat u samen met de deskundigen aan de slag. Zo valt er altijd wel wat te leren. Heeft u niets om te laten repareren, neem dan gerust een kop koffie of thee. Of help bij een reparatie van iemand anders.

   

  Kosten

  De kosten voor het laten repareren van uw spullen zijn € 5,- per reparatie. De vrijwilligers stellen het zeer op prijs als u een extra kleine donatie doet. Van dit geld kunnen zij weer nieuw gereedschap kopen.

   

  Oud gereedschap inleveren

  Heeft u thuis nog gereedschap liggen waar u niets meer mee doet? Lever dit dan in bij het Repair Café. De vrijwilligers zijn hier heel heel blij mee!

   

  Meewerken?

  Wilt u meewerken in het Repair Café? Meld u aan via repaircafelisse@gmail.com

  Ga naar het begin