Ga naar de inhoud

Digitaal bouwarchief

Bent u op zoek naar bouwtekeningen en/of constructieberekeningen uit het bouwarchief? Deze stukken kunt u zelf opzoeken en inzien. Alle bouwtekeningen en constructieberekeningen waar wij over beschikken, staan in ons digitale archief. Ga naar digitaal bouwarchief Lisse. 

Vindt u daar niet de stukken die u zoekt? Dan hebben wij de stukken die u zoekt helaas niet. 

Het digitale archief is bijgewerkt tot juni 2021. Zoekt u stukken vanaf juni 2021 tot heden, dan kunt u hierover mailen naar bouwarchief@hltsamen.nl.

Auteursrecht

Wij brengen onder uw aandacht dat op (bouw)tekeningen, schetsen, constructietekeningen, rapporten en berekeningen die u aantreft bij de stukken, auteursrecht rust. Het auteursrecht berust niet alleen op het definitieve ontwerp, maar ook de eerste ontwerpen en schetsen zijn beschermd door het auteursrecht. Dat houdt in dat niemand deze zonder toestemming van de betrokken architect of rechthebbende mag gebruiken voor bijvoorbeeld het aanvragen van een omgevingsvergunning, mag verspreiden, of kopiƫren. Doet u dat wel dan maakt u inbreuk op het auteursrecht. Voor het verkrijgen van toestemming en/of achterhalen van rechthebbenden bent u zelf verantwoordelijk.

Vragen of opmerkingen? 

Heeft u opmerkingen of vragen over het archief? Stuur dan een mail naar bouwarchief@hltsamen.nl.

Ga naar het begin