Contact

Regel het online! Maak een afspraak voor het aanvragen van uw paspoort, identiteitskaart of rijbewijs of geef uw verhuizing online door. Wilt u langskomen, maak dan een afspraak. Wij werken alleen op afspraak.

Bezoekadres

Heereweg 254, 2161 BS Lisse

Op maandag 22 april is het gemeentehuis gesloten ivm Tweede Paasdag.

Telefoon

Maandag t/m donderdag Vrijdag
08:30 - 17:00 uur 08:30 - 12:30 uur

Social media

We reageren op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur binnen 2 uur, via Whatsapp binnen een half uur tot 1 uur.

Privacy

Via WhatsApp willen we geen privacygevoelige informatie met u delen. Denk bijvoorbeeld aan persoonsgegevens of een burgerservicenummer. Daarom beantwoorden we via WhatsApp geen vragen waar privacygevoelige informatie voor nodig is. In dat geval zullen we u vragen om op een andere manier verder contact op te nemen, bijvoorbeeld via de live-chat.

Ons emailadres is gemeente@lisse.nl. Privacygevoelige zaken kunt u mailen met behulp van ZIVVER.

Politie Lisse

U kunt op het bureau terecht voor onder andere een aangifte of algemene inlichtingen. Als u aangifte wilt doen, kunt u het beste vooraf bellen naar 0900-8844 over wat de meest geschikte manier is om aangifte te doen.

Kijkt u voor meer informatie op de website van de politie Lisse.

Lokaal Loket

Heeft u een vraag op het gebied van Wonen, Zorg, Welzijn en Inkomensondersteuning? Dan kunt u terecht bij het Lokaal Loket. Een medewerker van Lokaal Loket Lisse geeft u gratis informatie en advies. Voor een aantal voorzieningen kunnen wij u direct aanmelden. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken. 

Dagelijks geopend van 8.30 tot 12.30 uur. U vindt ons in het gemeentehuis. 

Milieustraat, Vennestraat 3 - openingstijden:

Maandag t/m zaterdag
08:00 - 12:00
Ga naar het begin