Ga naar de inhoud

Vastgesteld bestemmingsplan en verleende omgevingsvergunning “Achterweg Zuid 66 te Lisse”

Publicatiedatum:
woensdag 12 december 2018
Originele publicatie downloaden:
Download het PDF bestand
Type bekendmaking:
Ruimtelijke plannen





Vastgesteld bestemmingsplan en verleende omgevingsvergunning “Achterweg Zuid 66 te Lisse”

Logo Lisse

Burgemeester en wethouders van Lisse maken op grond van artikel 3.32 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat voor het project “Achterweg Zuid 66 Lisse”, met toepassing van de coördinatieregeling uit de Wro, de volgende samenhangende besluiten zijn genomen:

 

  • 1.

    De gemeenteraad heeft op 29 november 2018 het bestemmingsplan “Achterweg Zuid 66

  • 2.

    Burgemeester en wethouders hebben op 4 december 2018 de gevraagde omgevingsvergunningen verleend:

    - het bouwen van het bedrijfsgebouw;

    - het bouwen van het laaddock.

     

Inhoud

Dit bestemmingsplan maakt de bouw van een bedrijfsgebouw en een laaddock mogelijk op de locatie Achterweg Zuid 66 te Lisse. Het vastgestelde bestemmingsplan is inhoudelijk ongewijzigd gebleven ten opzichte van de ontwerpversie.

 

Coördinatie

Op 28 maart 2013 heeft de gemeenteraad de “Coördinatieverordening Lisse 2013” vastgesteld. Hierin is bepaald dat onder andere een bestemmingsplan en omgevingsvergunningen gecoördineerd behandeld kunnen worden. Bij bovengenoemde besluiten is deze coördinatieregeling van afdeling 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening van toepassing.

 

Inzien

De bovengenoemde besluiten liggen gecoördineerd als één besluit met ingang van 12 december 2018 gedurende 6 weken ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis Lisse tijdens openingstijden. Na afspraak via het algemene telefoonnummer 14 0252 kan het plan ook worden ingezien buiten openingstijden.

Daarnaast is het besluit met bijbehorende stukken te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl

 

Reageren

Op grond van artikel 8.3 van de Wet ruimtelijke ordening worden het bestemmingsplan en de omgevingsvergunningen voor de mogelijkheid van beroep als één besluit gezien. Gedurende de termijn van ter inzage ligging kan beroep worden ingesteld tegen het gecoördineerde besluit door iedere belanghebbende:

-die tijdig, op grond van artikel 3.8 lid 1 onder d van de Wet ruimtelijke ordening, zienswijzen hebben ingediend bij de gemeenteraad;

-die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om zijn zienswijze tegen de ontwerp besluiten kenbaar te maken.

 

Het beroep moet schriftelijk worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s Gravenhage.

Indien beroep is ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden gedaan bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak op het voornoemde adres.

 

Voor zowel het indienen van een beroepschrift als een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

 

Inwerkingtreding

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Dit geldt ook voor de omgevingsvergunningen.

Ga naar het begin