Ga naar de inhoud

Gemeenteraad Lisse neemt besluit over nieuwbouw Sporthal Ter Specke

28 februari 2018

De gemeenteraad van Lisse heeft tijdens de raadsvergadering op 22 februari 2018 een besluit genomen over de nieuwbouw van sporthal Ter Specke. De raad kiest voor een trainingshal die geschikt is voor bewegingsonderwijs en multifunctioneel gebruik. Daarnaast worden bij de bouw van de trainingshal duurzaamheidsmaatregelen toegepast.

Multifunctioneel

Met multifunctioneel gebruik wordt bedoeld dat de trainingshal voorzien wordt van een scheidingswand. Ook krijgt de hal een multifunctionele vloer die geschikt is voor diverse sporten.

Gemeentelijke sporthal

Het besluit betreft alleen de gemeentelijke sporthal en de bijbehorende voorzieningen. Eventuele nieuwbouw van het clubgebouw van FC Lisse is een keuze van de voetbalclub zelf. Wel wordt gekeken hoe de gebouwen zo goed mogelijk met elkaar kunnen worden verbonden. De gemeente en FC Lisse willen in overleg tot een integraal plan komen. Door gezamenlijk te bouwen kunnen mogelijk win-winsituaties ontstaan voor beide partijen.

LinkedIn

Delen via e-mail

https://www.lisse.nl/nieuws/nieuwsoverzicht/nieuwsbericht/archive/2018/02/article/gemeenteraad-lisse-neemt-besluit-over-nieuwbouw-sporthal-ter-specke-987.html