Ga naar de inhoud

Doe mee aan Makelpunt-Lisse

17 januari 2018

De gemeente Lisse heeft WelzijnsKompas gevraagd om inwoners, buurten en organisaties/verenigingen te faciliteren bij het vinden van een geschikte ruimte voor maatschappelijke activiteiten via een makelpunt.

Doe mee!

Een makelpunt is een digitale marktplaats voor maatschappelijke accommodaties. Via een website kunnen aanbieders en vragers van ruimten elkaar straks vinden. Wilt u gebruik gaan maken van Makelpunt-Lisse? Stuur dan een e-mail aan makelpunt-lisse@welzijnskompas.nl. Ook als u zelf ruimte(n) beschikbaar heeft en/of ruimte(n) zoekt. Om dit nieuwe servicepunt tot een succes te maken hebben wij uw hulp en informatie hard nodig!

Hoe werkt het?

Het plaatsen van aanbod van ruimte(n) of een vraag naar ruimte(n) op de website is gratis. Het streven is om de website in februari in de lucht te hebben. Welzijnskompas houdt u via e-mail op de hoogte van de vorderingen en de lancering. Ook wanneer het gewenste aanbod (nog) niet op de website staat, of u zoekt iets anders, dan kunt u contact opnemen met WelzijnsKompas. Zij kunnen u dan op weg helpen. Kijkt u voor meer informatie op welzijnskompas.nl.

Herziening accommodatiebeleid

Op 26 september 2016 heeft de gemeenteraad van Lisse de notitie ‘Visie en beleidskaders herziening accommodatiebeleid’ vastgesteld. Om uitvoering te geven aan de herziening van het accommodatiebeleid heeft de gemeente Lisse financiële middelen beschikbaar gesteld en Welzijnskompas gevraagd het makelpunt op te starten. 

LinkedIn

Delen via e-mail

https://www.lisse.nl/nieuws/nieuwsoverzicht/nieuwsbericht/archive/2018/01/article/doe-mee-aan-makelpunt-lisse-972.html