Ga naar de inhoud

Piet van Dijk ontvangt Koninklijke Onderscheiding

10 oktober 2017
Piet van Dijk en burgemeester Lies Spruit

Burgemeester Spruit reikte op zaterdag 7 oktober een Koninklijke Onderscheiding uit aan Piet van Dijk uit Lisse voor zijn inspanningen voor de Engelbewaarderskerk.

De heer Van Dijk kreeg zijn onderscheiding voor zijn langdurige, vrijwillige inspanningen. Zo is hij sinds 1971 al lid van het comité dat jaarlijks de kerkenveiling organiseert. Hij is actief rondom alle werkzaamheden die nodig zijn om de grote kerkenveiling tot een succes te maken.

Ook op andere vlakken zet hij zich in om de Engelbewaarderskerk te ondersteunen. Hij verzorgt het bloemwerk bij alle speciale gelegenheden, hij is penningmeester van het bloemenfonds en helpt met het onderhouden van de tuinen rondom de kerk. Daarnaast is hij secretaris en penningmeester van het collectantencollege. Hij verzorgt hiervoor de organisatie en zorgt dat alles ordentelijk verloopt.

De heer van Dijk wordt gezien als een gedreven, actieve vrijwilliger met een groot netwerk. Hij is sociaal bewogen, staat voor iedereen klaar en is een bron van inspiratie voor zijn omgeving. 

 

De uitreiking vond plaats in de Engelbewaarderskerk na afloop van de feestelijke mis. Hij is bij Koninklijk besluit benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

LinkedIn

Delen via e-mail

https://www.lisse.nl/nieuws/nieuwsoverzicht/nieuwsbericht/archive/2017/10/article/piet-van-dijk-ontvangt-koninklijke-onderscheiding-926.html