Ga naar de inhoud

Informatiebijeenkomst verkeersmaatregelen Lisserbroek-Lisse

11 september 2017
Gemeentehuis Lisse

Wij nodigen u van harte uit voor de informatiebijeenkomst ‘Plan van Aanpak Onderzoek verkeersmaatregelen dubbeldorp Lisse Lisserbroek’.

Datum en Locatie

  • Maandagavond 18 september 2017;
  • van 19:30 tot 21:15 uur (inloop vanaf 19:00 uur); 
  • in het gemeentehuis van Lisse (Heereweg 254, Lisse).

 

Situatie rondom Lisserburg

Op deze avond krijgt u informatie over het plan van aanpak dat de gemeenten Lisse en Haarlemmermeer hebben opgesteld. Dit plan beschrijft hoe we tot een goede verkeersdoorstroming en een verkeersveilige situatie rondom de Lisserburg kunnen komen, samen met partners en gebruikers van de verbindingen over de Ringvaart. Uiteraard krijgt u de mogelijkheid om vragen te stellen. 

Verkeersonderzoek

Dit plan van aanpak is opgesteld naar aanleiding van een verkeersonderzoek dat wij samen met gemeente Haarlemmermeer begin 2017 lieten uitvoeren. Om zo een goed beeld te krijgen van de verbinding tussen Lisse en Lisserbroek, nu en ook in de toekomst bij uitbreiding door woningbouw. In dit onderzoek is nadrukkelijk aandacht besteed aan de verkeerssituatie op de Lisserbrug. 

Aanmelden

Wilt u om organisatorische redenen zo vriendelijk zijn om te laten weten dat u komt? Mail naar lisserbroek@haarlemmermeer.nl.

Als u niet bij de inloopbijeenkomst kunt zijn maar wel vragen of opmerkingen heeft, mag u deze via het bovenstaande e-mailadres laten weten.

 

 

LinkedIn

Delen via e-mail

https://www.lisse.nl/nieuws/nieuwsoverzicht/nieuwsbericht/archive/2017/09/article/informatiebijeenkomst-verkeersmaatregelen-lisserbroek-lisse-905.html