Ga naar de inhoud

Waarderingsspeld voor Freek van der Ploeg

6 september

Op zaterdag 3 september reikte burgemeester Lies Spruit de Waarderingsspeld van de gemeente Lisse uit aan de heer Freek van der Ploeg

Waarderingsspeld voor Freek van der Ploeg

Waarderingsspeld voor Freek van der Ploeg

Op zaterdag 3 september reikte burgemeester Lies Spruit de Waarderingsspeld van de gemeente Lisse uit aan de heer Freek van der Ploeg. De uitreiking was op zaterdag 3 september om 13.15 uur, voorafgaand aan het ringsteekevenement voor de leden van Watersportvereniging Lisse, Jachthavendam 2, 2162 CT in Lisse.

De heer Van der Ploeg ontving de Waarderingsspeld omdat hij zich al lange tijd breed inzet voor de Watersportvereniging Lisse. Vanaf 2015 organiseert en coördineert hij de werkzaamheden die met inzet van de leden van de vereniging worden verricht. Daarvoor maakt hij de jaarlijkse werkplanning, zorgt voor de benodigde materialen en koopt die in. Ook regelt hij de winterstalling van de boten waaronder het bestellen van de benodigde kraan.
Als havencommissaris is hij verantwoordelijk voor de totale zorg voor het onderhoud van de haven en hij is elke zaterdag op het terrein van de vereniging aanwezig.

De heer Van der Ploeg kan worden aangemerkt als een geboren vrijwilliger aan wie terecht de Waarderingsspeld van de gemeente Lisse wordt toegekend.
De Waarderingsspeld wordt uitgereikt aan mensen die zich veel en op een bijzondere manier inzetten voor Lisse.

Ga naar het begin