Vervanging Veenenburgerbrug

5 mei

Van 17 mei t/m 16 juli vervangen we de Veenenburgerbrug op de Loosterweg Noord

Vervanging Veenenburgerbrug Lisse

De huidige brug is aan vervanging toe (locatie op Google Maps). Tijdens de werkzaamheden is de Loosterweg Noord afgesloten voor al het verkeer tussen de Zwartelaan en Frederikslaan. De omleidingsroute is via de Zwartelaan – Heereweg – Leidsestraat – Hyacintenlaan – Veenenburgerlaan / Loosterweg Noord. De omleiding staat met borden aangegeven.

Werkzaamheden

We verwijderen allereerst de huidige brug en fundering. Daarna plaatsen we fundering op het land en damwanden in het water. Tot slot wordt het nieuwe brugdek en de leuning geplaatst. De authentieke betonpoer palen die de leuning beschermen komen terug in de nieuwe brug. De werkzaamheden hiervoor zijn vanwege verkeersdrukte na de zogenaamde ‘Keukenhofperiode’ gepland.

Vragen

Aannemersbedrijf van Wijk Infra BV voert de werkzaamheden uit. Voor algemene vragen over de uitvoering van de werkzaamheden kan men contact opnemen met de directievoerder dhr. Wierda via telefoonnummer 088-946 2244 of per mail g.wierda@iv-infra.nl. Voor uitvoeringstechnische en bereikbaarheidsvragen kan men contact opnemen met de omgevingsmanager via mail: rpeerdeman@vanwijknieuwegein.nl of telefoonnummer 030-606 1555.

Ga naar het begin