Uitreiking Lissese Vrijwilligersprijzen

15 juni

Bloemen en geldprijzen voor de Lissese vrijwilligers

Vrijwilligersprijzen Lisse
De winnaars: Frans van Sluis is vierde van links, Tanja Boon is tweede van links en Ashley Schoone op de voorgrond.

Maandagavond 14 juni reikten burgemeester Lies Spruit, wethouder Jolanda Langeveld en directeur van sponsor Keukenhof Bart Siemerink de Lissese vrijwilligersprijzen uit. Dankzij de bijdrage van Keukenhof konden ook tweede en derde prijzen uitgereikt worden. De cheques mogen de vrijwilligers investeren in hun vrijwilligerswerk. De uitreiking vond plaats bij Kasteel Keukenhof. De eerste prijzen gingen naar: 

  • Franz van Sluis won de 'Vrijwilligersprijs individueel'. Franz is de drijvende kracht achter wandelavonden en –weekenden. Hij is sociaal betrokken, enthousiast en een echte verbinder. Franz won een bronzen penning en een geldprijs van 500 euro
  • De 'Vrijwilligersprijs groep' ging naar @Hospice Duin- en Bollenstreek. Tanja Boon nam de prijs in ontvangst namens de vrijwilligers van het Hospice Duin- en Bollenstreek. Zij ervaart dit als een enorme waardering voor het werk van alle vrijwilligers in het hospice. Zij wonnen een bedrag van 750 euro. 
  • Ashley Schoone won de 'Jeugdprijs'. Ze is actief in jongerencentrum de Greef. @Welzijnskwartier waardeert haar enthousiasme, gezelligheid en inzet. Ze staat ook altijd klaar om andere jongeren te helpen of te ondersteunen. Zij won een bedrag van 250 euro. 

 

Individuele Vrijwilligersprijs 

  • Mariët Baaij, lid van het kookteam van buurthuis Salvatori, werd tweede en nam een cheque van 250 euro in ontvangst voor de kookgroep, die tijdens de lockdown afhaalmaaltijden voor buurtbewoners kookte.

 

Vrijwilligersprijs groep 

  • De tweede groepsprijs, een bedrag van 250 euro ging naar de vrijwilligers van Fietsmaatjes Hillegom en Lisse.
  • De derde groepsprijs, een cheque van 100 euro was bestemd voor Ren- en Tourvereniging De Bollenstreek.
Ga naar het begin