Ga naar de inhoud

Tiny houses zoeken bewoners

8 november

Er wordt uitleg gegeven over het ontwerpen, bouwen en bewonen

Op het groene binnenterrein tussen de Gasstraat, Geraniumstraat, Narcissenstraat en de Broekweg in Lisse komt ruimte voor acht tiny houses. Dit project is een unieke kans om duurzaam te wonen, op kleine afstand van het centrum van Lisse. Wonen in een tiny house heeft veel voordelen, zoals minimale woonkosten en weinig onderhoud. Dat geeft veel vrijheid! In november start de inschrijfperiode om deel te nemen aan dit project.

Het plan van de acht tiny houses in de Bloemenbuurt in Lisse komt weer een stap dichterbij. In november start de werving van toekomstige bewoners voor dit unieke bouwproject. Het project wordt via een vorm van collectief particulier opdrachtgeverschap (CPO) ontwikkeld. Wat betekent dat je het project samen met je toekomstige buren gaat aanpakken.

Informatiebijeenkomsten

Bij het ontwikkelen en bouwen van een tiny house komt veel kijken. Om geïnteresseerden een goed beeld te geven van het project en proces organiseren wij samen met procesbegeleider Steenvlinder twee informatiebijeenkomsten. Hier leggen we het proces van het ontwerpen, bouwen en bewonen uit.

De informatiebijeenkomst zijn gepland op:

  • 15 november, van 19.00 tot 21.00 uur bij De Proeverij, Bondstraat 1 in Lisse.
  • 28 november, van 19.00 tot 21.00 uur in ’t Poelhuys, Vivaldistraat 4 in Lisse.

 

Aanmelden voor de bijeenkomst kan via de website van Steenvlinder

Na aanmelding ontvang je bericht over de precieze plek van de bijeenkomsten in Lisse.

Duurzaam leven

Zet jij de stap naar een bewust en duurzaam leven in een tiny house, en vind je het leuk om dit project samen met je buren te doen? Kom naar een van de informatiebijeenkomsten of kijk op de bovenstaande website voor meer informatie. Hierop worden bij de start van de inschrijfperiode ook alle documenten gedeeld.

Ga naar het begin