Sportfondsen Lisse krijgt sleutel sporthal Ter Specke

12 november

De nieuwe sporthal op sportpark Ter Specke is klaar!

Wethouder Kees van der Zwet overhandigde op 12 november de symbolische sleutel van de sporthal aan Esli Onclin, manager Sportfondsen Lisse. In 7 maanden realiseerden aannemingsbedrijf Den Dubbelden uit Noordwijk en installatiebedrijf Vink uit Roelofarendsveen een prachtige hal.

“Na jarenlange besluitvorming en voorbereiding is dit een mooie mijlpaal”, aldus wethouder Kees van der Zwet. “Ik sta hier als een trotse wethouder. Met genoegen draag ik het beheer van de nieuwe sporthal over aan Sportfondsen Lisse, die vanaf vandaag zullen zorgdragen voor de programmering en het onderhoud van de hal.”

Accommodatie FC Lisse

Met de oplevering van de sporthal is fase 1 van het project afgerond. Op de plek waar de oude sporthal stond is de aannemer al volop bezig met fase 2: de nieuwe accommodatie van FC Lisse. Deze accommodatie bestaat uit kleedkamers en daarboven een mooie kantine. Deze staat aan één kant in verbinding staat met de sporthal en biedt aan de andere kant een mooi uitzicht op het hoofdveld van de voetbalvereniging.

“Volgend jaar vormen de sporthal en accommodatie van FC Lisse een prachtig geheel. Als alles verder volgens planning blijft verlopen zijn we halverwege 2022 klaar”, aldus de wethouder. “Daarna volgt nog de herinrichting van de parkeerplaats en openbare ruimte.”

Ga naar het begin