Ga naar de inhoud

Ontdek Nationaal Park Hollandse Duinen

22 september

24 september tot en met 2 oktober staat volop in het teken van dit mooie gebied

De Week van Nationaal Park Hollandse Duinen staat vol met leuke, interessante activiteiten. Zoals een excursie met een schaapsherder of een wandelingen bij de landgoederen. Je kunt zelf ervaren wat voor moois Hollandse Duinen te bieden heeft en ontdekken hoe uniek en waardevol dit gebied is. Bekijk het hele programma.

“Na de succesvolle editie van 2021 organiseren we dit jaar voor de tweede keer De Week van Nationaal Park Hollandse Duinen. Samen met onze gebiedspartners laten we inwoners en bezoekers zien wat voor moois Hollandse Duinen te bieden heeft en hoe waardevol en bijzonder het gebied is. Veel mensen weten niet dat ze in een nationaal park wonen. Door ze kennis te laten maken met het gebied en te laten ervaren hoe bijzonder het is, hebben ze een leuk uitje, maar krijgen ze ook de motivatie om het gebied te koesteren. Zo zorgen we met elkaar voor een veerkrachtig en beleefbaar gebied.”, aldus Georgette Leltz, directeur Nationaal Park Hollandse Duinen.

Nationaal Park Hollandse Duinen ligt vanaf het Zuid-Hollandse kustgebied van Hoek van Holland tot Hillegom. Het is uniek doordat het naast de zee, dorpen en steden ligt. Het gebied heeft waardevolle natuur in en rondom de duinen, maar is ook rijk aan cultuur en historie. Meer informatie over het Nationaal Park Hollandse Duinen lees je op de website.

Ga naar het begin