Ondernemers van Lisse opgelet! 

4 oktober

Businessclub Lisse organiseert dinsdag 12 oktober een open avond over de georganiseerde criminaliteit

Het is de laatste tijd veel in het landelijke nieuws: het oprukken van georganiseerde criminaliteit. Dit is niet alleen een probleem van grote steden, maar ook van kleinere plaatsen. Natuurlijk willen we dit in Lisse zo veel mogelijk voorkomen. Hoe bescherm jij je tegen de georganiseerde criminaliteit? 
 

Avond voor alle ondernemers van Lisse

Businessclub Lisse organiseert op 12 oktober vanaf 17.00 uur een open avond voor alle ondernemers van Lisse over hoe je weerbaar blijft georganiseerde criminaliteit. Deze avond is in samenwerking met gemeente Lisse. 
 

Programma

Een gastspreker die de ins en outs van de criminele wereld kent, neemt de aanwezigen mee in hoe criminele organisaties werken. Ook adviseert hij ondernemers waar zij op moeten letten om niet bij dergelijke activiteiten betrokken te raken. Daarnaast vertelt een lokale ondernemer over zijn persoonlijke ervaringen met hoe snel georganiseerde criminaliteit je bedrijf kan beïnvloeden. Burgemeester Lies Spruit licht toe hoe gemeente, politie en overige partners bedrijven kunnen ondersteunen in weerbaar blijven. Na de bijeenkomst is er een buffet voor alle aanwezigen.
 

Gratis toegankelijk voor ondernemers uit Lisse

Dankzij een bijdrage van het Ondernemersfonds Lisse is deze avond en het buffet gratis toegankelijk voor alle ondernemers in Lisse. De avond vindt plaats in hotel-restaurant De Engel, Heereweg 386 in Lisse. 
 

Meld je aan!

Aanmelden is verplicht en kan tot vrijdag 8 oktober: www.businessclublisse.nl/aanmelden

Ga naar het begin