Ondergrondse afvalcontainer vol?

21 mei

Plaats het afval niet naast de containers

Ondergrondse afvalcontainers Lisse

De afgelopen tijd ontvangen wij veel meldingen van volle ondergrondse afvalcontainers en afval naast de ondergrondse containers. We hebben hierover contact met onze ophaaldienst, Meerlanden, over de kwaliteit van hun dienstverlening. De ondergrondse containers moeten namelijk op tijd door hen worden geleegd.

Is de afvalcontainer vol?

We willen jullie vragen om het afval niet naast de container achter te laten als de container vol is. We begrijpen dat het vervelend is als je het afval niet kwijt kunt op de plek die voor jou handig is. Door afval naast de containers te plaatsen, trekken we ongedierte (zoals ratten) aan en wordt het een troep. Houd met elkaar de buurt schoon: neem het afval mee naar huis of breng het afval naar een andere container, als de container vol is.

Container vol of in storing? Meld het via Fixi.nl

Is er onverhoopt toch geen plek in de container of staat hij in storing? Meld het via Fixi.nl. Op deze manier blijven de meldingen bij de ophaaldienst Meerlanden binnenkomen en kunnen zij hier actie op ondernemen.

Onze excuses

We vinden de hele situatie erg vervelend. Daarom willen we onze excuses aanbieden en zijn we hard aan het werk voor een oplossing. We zorgen dat de ondergrondse afvalcontainers snel weer op tijd geleegd worden.

Ga naar het begin