Uitnodiging bijeenkomst Sportief akkoord Lisse

13 november

Bouwt u mee aan de volgende fase van het Sportief akkoord Lisse? Kom dan op dinsdagavond 13 november naar deze bijeenkomst!

De doelstellingen vanuit het Nationaal Sportakkoord zijn gevuld met ideeën en wensen vanuit de sportverenigingen en het werkveld. Tijd om maatregelen te koppelen aan de doelstellingen vanuit de wensen en ideeën. Onder de titel ‘Keuzes maken’ wordt er per doelstelling een rondetafelgesprek gevoerd aan verschillende tafels om het hoe, wat en wie vorm te geven. Met welke maatregelen kunnen gezamenlijk de lokale doelstellingen worden behaald?

Wij nodigen u graag uit voor de bijeenkomst 'Keuzes maken'

  • Op dinsdag 13 november
  • Locatie: RTV De Bollenstreek, Spekkelaan 3, 2161 GH, Lisse
  • Inloop vanaf 19.30 uur – Aanvang bijeenkomst 20.00 uur
  • Einde 22.00


Mocht u de eerste bijeenkomst gemist hebben dan is dit geen probleem. Om het Sportief akkoord Lisse zo breed mogelijk te dragen hopen wij weer op een grote opkomst vanuit de verschillende werkvelden en vanuit verschillende expertises.
Zorg dat u een aandeel heeft in het Sportief akkoord Lisse!

U kunt zich voor deze bijeenkomst aanmelden via het de emailadres beleidsondersteuningsociaaldomein@hltsamen.nl. Graag vermelden uw naam, welke organisatie, vereniging of school u vertegenwoordigt en vanuit welke functie. 

Wellicht vind je dit ook interessant

Ga naar het begin