PIIIIIIIIIEEE!!! Je pieper gaat. Brand!

25 oktober

Kom bij de vrijwillige brandweer in Lisse. Collega’s van de brandweer en Lissers rekenen op je!

Je pieper gaat. Brand. Middelgroot. Mendeldreef. Vlakbij Keukenhof.Actie! Binnen 3 minuten ben je op de kazerne. Razendsnel hijs je je in je bluspak. De tankautospuit staat al buiten. Weer je pieper. Brand opgeschaald naar groot. Wat staat jou en je collega’s te wachten…?

Wat doe jij als brandweervrijwilliger?

De ene keer is het brand. De volgende keer ruk je uit voor een melding gevaarlijke stoffen. Een koe in de sloot. Stormschade. Of assistentie politie. Dat maakt het werk bij de vrijwillige brandweer zo afwisselend. Spannend. En belangrijk. Je doet gewoon onwijs goed werk.

Dit krijg jij

Een complete uitrusting. Een pittige opleiding, een avond per week. Dezelfde als de beroepsbrandweer trouwens. Staat dus goed op je cv. Je wordt betaald. Een vergoeding per jaar en een uurvergoeding voor het oefenen en uitrukken. En kom gerust op de kazerne werken op de tijden dat je inzetbaar bent: wifi, een bureau, koffie, alles staat voor je klaar.

Iets voor jou?

Ben je 18 jaar of ouder, gezond, en een paar dagen per week ook overdag beschikbaar? Heb je minimaal een vmbo-diploma, woon of werk je in Lisse, beheers je het Nederlands? Ben je sportief, stressbestendig en een teamspeler? Dan zoeken wij jou!

Neem contact op!

Ga naar het begin