Meepraten over het tegengaan van eenzaamheid?

27 november

Op donderdag 13 december organiseren gemeente Lisse en WelzijnsKompas een dialoogtafel ‘Hoe zet je je voelsprieten uit om eenzaamheid te signaleren?’ Komt u ook?

De bijeenkomst is van 10.00 tot 12.00 uur in het gemeentehuis, Heereweg 254. 

Aanleiding

Eenzaamheid komt veel voor. Onder ouderen, maar ook onder jongeren. Je eenzaam voelen, heeft veel impact op je leven. Daarom willen we hiermee aan de slag. We willen graag dat eenzaamheid bespreekbaar(er) wordt. Daarom komen er diverse dialoogtafels om over het onderwerp te praten. Bedoeld om te inspireren, handvatten te bieden en om de vraag naar en het aanbod van (sociale) activiteiten beter op elkaar af te stemmen. De dialoogtafels zijn onderdeel van de gezamenlijke aanpak van Hillegom en Lisse tegen eenzaamheid. 4 oktober was hiervoor de aftrap.


Werkwijze

Bij een dialoogtafel gaan de aanwezigen uiteen in groepen van zes tot tien personen. Samen verkennen zij het thema en wisselen zij ervaringen, dromen en mogelijkheden uit.


Aanmelden

Wilt u graag meepraten over eenzaamheid? Daar zijn wij heel blij mee! Wilt u zich wel vóór 13 december aanmelden? Dat kan door een e-mail te sturen naar Heleen Doelman via  h.doelman@hltsamen.nl. Graag tot 13 december!

Ga naar het begin