Heb je een eigen bedrijf? Doe de gratis energiescan!

19 september

Wij willen graag energiebesparing bij bedrijven stimuleren. Samen met de Omgevingsdienst bieden we gratis een energiescan aan.

Hiervoor is een budget van € 20.000,- beschikbaar gesteld om samen met de Omgevingsdienst West-Holland aan bedrijven gratis een energiescan aan te bieden. 

Energie-efficiënt ondernemen

Duurzaam ondernemen biedt volop kansen en genereert een hogere toekomstwaarde. Om energie-efficiënt te ondernemen helpt de gemeente de bedrijven om hun energieverbruik in kaart te brengen. Bij een energiescan komt adviesbureau Klimaatroute bij je langs en brengt samen met jou je huidige energiesituatie in kaart. De energiescans geven inzicht in haalbare en betaalbare energiebesparende maatregelen. De ervaring leert dat je gemiddeld 30% kan besparen op je energierekening.

Aanmelden                                          

Wil je ook bewustere keuzes maken in jouw bedrijf en daarnaast energie en geld besparen? Is jouw bedrijf gevestigd in de gemeente Lisse en is het energieverbruik per jaar lager dan 50.000 kWh elektriciteit of 25.000 m3 aardgas? Dan kun je in aanmerking komen voor een gratis energiescan. 

Meld je aan via de website van Omgevingsdienst West-Holland
De Omgevingsdienst beoordeelt vervolgens namens de gemeente de aanvraag. De gemeente betaalt de kosten van deze scans voor de eerste bedrijven die zich aanmelden. Er is een beperkt budget, dus OP=OP!

Meer informatie over de energiescans

Heb je toch nog vragen, neem dan contact op met Team Duurzaamheid, Omgevingsdienst West Holland via duurzaam@odwh.nl of via het nummer 071- 4083300. 
 

Ga naar het begin