Doe mee aan de Landelijke Opschoondag!

28 februari

Doe mee en maak kans op mooie prijzen!

De gemeente doet zaterdag 23 maart mee aan de Landelijke Opschoondag. Op deze dag gaan overal in het land gemeenten, bedrijven, scholen, verenigingen en vrijwilligers samen de straat op om zwerfafval aan te pakken. Met uw deelname aan de Lissese Opschoondag maakt u kans op mooie prijzen.


Doe mee en win een geldprijs

Helpt u zaterdag 23 maart mee om Lisse weer zo schoon mogelijk te krijgen? We verzamelen met koffie en wat lekkers om 9.45 uur in het gemeentehuis. Hierna gaan we aan de slag om Lisse zwerfafval vrij te maken. Langs de routes treft u vragen over zwerfafval op bordjes van het NME De Groene Bol.

Om 12.00 uur sluiten we de actie af met de prijsuitreiking en koffie in het gemeentehuis. Deelnemers kunnen leuke prijsjes winnen.


Programma

09.45 uur         ontvangst met koffie in het gemeentehuis van Lisse

10.15 uur         start wandeling langs verschillende routes

11.30 uur         afsluiting met koffie bij gemeentehuis, Heereweg 254, Lisse

12.00 uur         prijsuitreiking


Voorwaarden

  • Het is belangrijk dat u anderen motiveert om mee te helpen met de schoonmaakactie. Verzamel enthousiastelingen die met u mee willen doen met de opschoonactie. Inspireer jong en oud om mee te doen. Denk aan uw favoriete buren, vrienden en familie, school, vereniging, club of commissie. Samen bereiken we meer!
  • Iedereen start tegelijkertijd bij het gemeentehuis in Lisse en eindigen daar ook weer. Als de speciale buurt of plek die u wilt schoonmaken verder weg is, regel dan van tevoren uw eigen vervoer.
  • De gemeente zorgt voor materialen voor de schoonmaakactie zoals handschoenen, hesjes, vuilniszakken en grijpers.

 

Meedoen?

Aanmelden is niet nodig. Bij vragen mailt u naar: m.vanderweijden@hltsamen.nl.


Landelijke Opschoondag

De Landelijke Opschoondag wil heel Nederland enthousiast maken om te zorgen voor een schone leefomgeving. Een schone omgeving voelt veiliger en maakt mensen vriendelijker. Super om te zien dat jaarlijks zoveel mensen wee willen helpen om Nederland nog schoner te maken.

Ga naar het begin