Afvalexcursie naar Meerlanden

15 oktober

Wilt u met eigen ogen zien wat er nu écht met uw afval gebeurt en wilt u al uw vragen over afvalverwerking beantwoord krijgen? Meld u dan aan voor de excursie op 9 november!

Deze excursie wordt georganiseerd door ‘Lisse Duurzaam’ en wordt mogelijk gemaakt door de gemeente Lisse en Meerlanden.

Deelname is gratis.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via lisseduurzaam@gmail.com of door een briefje in de bus te doen bij Veldhuyzen van Zantenpark 97 in Lisse. Vermeld hierop uw naam en telefoonnummer. Na 2 november neemt Duurzaam Lisse contact met u op. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Gezien de bezoeklocaties is het wenselijk dat u goed ter been bent. De excursie niet geschikt voor kinderen onder de 7 jaar.

 

Programma vrijdag 9 november

08:45 uur        Vertrek per bus uit Lisse

09.30 uur         Aankomst bij Meerlanden - Ontvangst met koffie en presentatie

10.45 uur         Rondleiding door Milieustraat en Groene Energiefabriek - Koffie en broodje

12.00 uur         Vertrek per bus naar Regionaal Sorteercentrum Schiphol

12.20 uur         Aankomst RSC Schiphol - Rondleiding

13.30 uur         Vertrek per bus naar Lisse

 

Over Lisse Duurzaam

Lisse Duurzaam is een burgerinitiatief van Lissenaren. Zij willen Lisse verduurzamen door energieverbruik te verminderen. Dit doen ze in coöperatievorm; met andere inwoners en ondernemers in Lisse. Bijvoorbeeld door collectief zonnepanelen in te kopen en andere projecten te ontwikkelen om Lisse te verduurzamen. Lisse Duurzaam heeft geen winstoogmerk en is er voor particulieren, bedrijven, scholen, verenigingen etc. Kortom: voor iedereen binnen Lisse die duurzame energie een warm hart toedraagt en stappen wil maken op dit gebied.

Kijk voor meer informatie op www.lisseduurzaam.nl of op www.meerlanden.nl of bekijk alvast het filmpje van Meerlanden over afval.

 

Ga naar het begin