Ga naar de inhoud

Buurtprijs voor speeltuin de Bijenkorf

15 september

Speeltuin de Bijenkorf ontving de buurtprijs in de vorm van een bloementegel

Afgelopen vrijdag 8 september ontving speeltuin de Bijenkorf de Buurtprijs. Deze prijs wordt uitgereikt om het belang van samenwerking en samenhorigheid binnen de buurt en/of straat te benadrukken.

Bloementegel

De Bijenkorf ontving de prijs in de vorm van een speciaal ontwikkelde bloementegel. Deze tegel kreeg een plekje bij de ingang aan de Emmastraat. Voor dit speciale moment verrasten de vrijwilligers wethouder Riet Austie met gestoken Dahlia’s in de vorm van een bij. Vrijwilligers van speeltuin de Bijenkorf zorgen ervoor dat jong en oud zich veilig kunnen vermaken. Daarom is er tijdens de openingstijden altijd een toezichthouder aanwezig. Ook organiseert de speeltuin verschillende activiteiten. Om ervoor te zorgen dat de speeltuin een plek blijft waar iedereen kan genieten, zijn extra vrijwilligers erg welkom. “Loop gerust een keertje langs om te kijken naar de mogelijkheden. Alle hulp is welkom!”.

BloemenMozaïek

BloemenMozaïek Lisse is een jaarlijks terugkerend evenement in Lisse. Elk voor- en najaar wordt het dorp omgetoverd in een zee van bloemen. Tientallen kunstwerken worden gestoken met bloemen en zijn gratis te bewonderen. Tijdens dit evenement worden diverse prijzen toegekend. Een hiervan is ‘De Buurtprijs’. Kijk voor meer informatie op svdebijenkorf.nl en voor alle activiteiten op de Facebookpagina debijenkorflisse.

Ga naar het begin