Het beste idee van Lisse

Lisse (nog) socialer en leuker maken?

Gemeente Lisse, Kwadraad en WelzijnsKompas slaan de handen ineen en bieden de inwoners van Lisse de kans om Lisse nog socialer en leuker te maken. Alle ideeën die de straten of buurten een beetje mooier of gezelliger maken, komen in aanmerking voor het beste idee van Lisse. 

Heel de buurt bakt, een talentenshow, een kunst-wandel-route, een boodschappenservice opzetten voor inwoners die wegens omstandigheden geen boodschappen kunnen doen, een sportevenement. Heb je een leuk idee? Stuur je plan en begroting in en wie weet ontvang je een geldbedrag om je idee te realiseren! 

Het beste idee van Lisse

Denken jullie het beste idee van Lisse te hebben en wil je dit realiseren? Doe dan mee! Er wordt maximaal  € 2.500 beschikbaar gesteld zodat je samen met buren, familie en/of vrienden het idee kunt uitvoeren. 

De mensen met de drie beste ideeën worden uitgenodigd om zich te presenteren. Dit is op maandag 11 november 2019 van 19:30 uur tot 22.00 uur bij Floralis in Lisse. 

Criteria 

Jullie idee:

  • Wordt in 2020 uitgevoerd in Lisse
  • Wordt ondersteund en uitgevoerd door minimaal drie personen (buren, vrienden, familieleden)
  • Wordt op vrijwillige basis uitgevoerd
  • Bestaat uit een omschrijving van het idee, een planning van de uitvoering en een begroting
  • Draagt bij tot nieuwe ontmoetingen en contacten met anderen. Niet alleen de initiatiefnemers maar ook anderen hebben iets aan het initiatief
  • Past binnen het budget van € 2.500 
Ga naar het begin