Haal winst uit uw woning

De gemeente Lisse is samen met de gemeenten Katwijk, Hillegom, Noordwijk en Teylingen de energiebesparingsactie Winst uit je woning gestart. De Rijksoverheid heeft voor gemeenten met een goedgekeurd plan budget beschikbaar gemaakt om energiebesparing bij woningeigenaren te stimuleren. Woningeigenaren krijgen zo een steuntje in de rug om maatregelen te nemen om hun woning duurzamer te maken.

Let op: per 2 februari 2021 is het niet meer mogelijk uw voucher te gebruiken. Vanwege het grote succes van deze acties is het budget nu opgebruikt.

Voucher voor energiebesparende producten 

Inwoners met een koopwoning ontvingen afgelopen zomer (2020) een brief met daarin een voucher ter waarde van € 70,-. De voucher kon u gebruiken voor energiebesparende producten, zoals tochtstrips, ledlampen en waterbesparende douchekoppen. Maar ook voor grootschalige maatregelen zoals isolatie, warmtepompen en zonnepanelen. Op de website van Winst uit je Woning staat een compleet overzicht van de producten waar u de voucher voor kon gebruiken. 

Advies- en inkoopactie afgelopen

Eerder dit jaar konden huiseigenaren met een grondgebonden woning (geen flat of appartement) meedoen met een advies- en inkoopactie voor energiebesparende maatregelen. Deze actie is inmiddels afgelopen. Mensen van wie de aanvraag nog loopt, kunnen contact opnemen met de klantenservice van winstuitjewoning.nl en krijgen dan alsnog de offertes van de door hen gekozen maatregelen.

Ga naar het begin