Ga naar de inhoud

Haal winst uit uw woning

De gemeente Lisse is in 2020 samen met de gemeenten Katwijk, Teylingen, Noordwijk en Hillegom de energiebesparingsactie Winst uit je woning gestart. De Rijksoverheid heeft toen voor gemeenten met een goedgekeurd plan budget beschikbaar gemaakt om energiebesparing bij woningeigenaren te stimuleren. Woningeigenaren kregen zo een steuntje in de rug om maatregelen te nemen om hun woning duurzamer te maken.

Let op:  deze actie is verlopen. Het is niet meer mogelijk uw voucher te gebruiken. Vanwege het grote succes van deze acties is het budget opgebruikt.

Voucher voor energiebesparende producten 

Inwoners met een koopwoning ontvingen in de zomer van 2020 een brief met daarin een voucher ter waarde van € 70,-. De voucher kon u gebruiken voor energiebesparende producten, zoals tochtstrips, ledlampen en waterbesparende douchekoppen. Maar ook voor grootschalige maatregelen zoals isolatie, warmtepompen en zonnepanelen. 

Advies- en inkoopactie afgelopen

Eerder konden huiseigenaren met een grondgebonden woning (geen flat of appartement) meedoen met een advies- en inkoopactie voor energiebesparende maatregelen. Deze actie is inmiddels afgelopen. Mensen van wie de aanvraag nog loopt, kunnen contact opnemen met de klantenservice van winstuitjewoning.nl en krijgen dan alsnog de offertes van de door hen gekozen maatregelen.

Ga naar het begin