Ga naar de inhoud

Gratis en onafhankelijk advies

Heeft u al nagedacht over het verduurzamen van uw woning? Financieel is dit erg interessant. Een investering in duurzaamheidsmaatregelen heeft een hoger rendement dan de rente die u ontvangt over het geld op een spaarrekening. Een duurzame woning betekent een comfortabele, waardevaste woning met lage energielasten!

Vanaf 2050 moet elke woning in Nederland van het aardgas afgesloten zijn en duurzaam verwarmd worden. Als u gaat verbouwen is het verstandig om hier rekening mee te houden en de woning hierop voor te bereiden. 


Bereid uw woning voor op de toekomst!

Hiervoor kunt u terecht bij het gemeentelijk Duurzaam Bouwloket. Die wordt door de gemeente ingezet om woningbezitters te helpen bij het maken van de juiste keuzes bij het verduurzamen van hun woning. Onafhankelijke adviseurs vertellen u hoe uw woning comfortabel, energiezuinig, duurzaam en aardgasloos verbouwd kan worden. Zodat de woning toekomstbestendig is. Bent u op zoek naar een bedrijf dat de maatregelen voor u kan treffen? Duurzaam Bouwloket helpt u een betrouwbaar bedrijf te vinden.

 
Doe de energiesubsidie-check

Bekijk welke subsidies- en financieringsmogelijkheden er landelijk, provinciaal en in onze gemeente zijn.
Let op! In de meeste gevallen moet u de subsidie eerst aanvragen voordat u de maatregelen uit gaat voeren. 

Contact 

Stel uw vraag aan een onafhankelijk adviseur via de helpdesk.
Telefoonnummer: 072 - 743 39 56 
E-mailadres: info@duurzaambouwloket.nl 
Ontdek de mogelijkheden op de website van Duurzaam Bouwloket Lisse.

Ga naar het begin