Contact

U kunt alleen op het gemeentehuis terecht met een afspraak. Een afspraak maken kan via de groene knop aan de rechterkant van deze pagina of via telefoonnummer 14 0252.

Maak zelf uw afspraak bij de gemeente
Commerciële partijen bieden tegen betaling aan om een afspraak te maken bij de gemeente. Zij vragen om uw persoonlijke gegevens en dit kost vaak geld. Zelf een afspraak maken bij de gemeente is gratis, gemakkelijk en uw gegevens zijn veilig. Maak daarom een afspraak via de pagina 'Afspraak maken'. 

Vergunningen

Informatie over de soorten vergunningen vindt u op onze overzichtspagina vergunningen. Meer weten? Neem dan contact op via telefoonnummer 14 0252.  

Bezoekadres

Heereweg 254, 2161 BS Lisse

U kunt alleen op het gemeentehuis terecht met een afspraak.

Het gemeentehuis is gesloten op officiële feestdagen.

Telefoon

Maandag t/m donderdag Vrijdag
08.30 - 17.00 uur 08.30 - 12.30 uur

Contactfunctionaris

De contactfunctionarissen zijn het aanspreekpunt voor inwoners, ondernemers en verenigingen in de gemeente. Heeft u een goed idee, leuk initiatief of een ingewikkelde vraag aan de gemeente? Weet u niet bij wie u moet zijn? Neem dan contact met ons op! U weet snel waar u aan toe bent.

Social media

Wij reageren van maandag t/m donderdag tussen 8.30 en 17.00 uur. 
Op vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur.

Privacy

Via WhatsApp en live-chat willen we geen privacygevoelige informatie met u delen. Denk bijvoorbeeld aan persoonsgegevens of een burgerservicenummer. Bij privacygevoelige zaken kunt u bellen of mailen met behulp van ZIVVER.

Klacht indienen

U kunt een klacht indienen als u ontevreden bent over een medewerker of bestuurder. Dit kan online of schriftelijk. Meer informatie

Politie Lisse

U kunt op het bureau terecht voor onder andere een aangifte of algemene inlichtingen. Als u aangifte wilt doen, kunt u het beste vooraf bellen naar 0900-8844 over wat de meest geschikte manier is om aangifte te doen.

Kijkt u voor meer informatie op de website van de politie Lisse.

Voor Ieder 1

Heeft u een vraag op het gebied van inkomensondersteuning, uw woonsituatie of zorg? Dan kunt u terecht bij Voor Ieder 1. U vindt de contactgegevens en openingstijden voor Teylingen op de website van Voor Ieder 1.

Milieustraat, Vennestraat 3 - openingstijden:

Maandag 08.00 tot 12.00 uur
Dinsdag 08.00 tot 12.00 uur
Woensdag 08.00 tot 12.00 uur
Donderdag t/m zaterdag 08.00 tot 12.00 uur
 
Ga naar het begin