UWV-WERKbedrijf

UWV-WERKbedrijf

Logo UWV-WERKbedrijf

Bent u op zoek naar passend werk en heeft u sollicitatieplannen? Wilt u meer weten over uw inkomen als u werkloos bent of wilt u weten hoe u een WW- of bijstanduitkering kunt aanvragen? Voor al deze zaken kunt u terecht bij het UWV WERKbedrijf.

Het WERKbedrijf helpt u bij het vinden van een baan als u werkloos bent. U kunt er bijvoorbeeld sollicitatieworkshops volgen, competentietests doen en ondersteuning krijgen bij het vinden van een baan. Ook kan het WERKbedrijf u ondersteunen met een re-integratietraject. Andere afdelingen binnen UWV helpen u bij de re-integratie naar werk als u arbeidsongeschikt bent. Als u werkloos of arbeidsongeschikt bent, beoordeelt UWV of u een uitkering krijgt. UWV verzorgt ook de daadwerkelijke betalingen van de uitkeringen.

Werk.nl is de website van het WERKbedrijf. U kunt er informatie vinden over het vinden van werk: sollicitatietips, competentietests en de kansverkenner die u laat zien waar uw kansen op een baan liggen. Ook kunt u er uw cv plaatsen, waardoor iedere werkgever uw profiel kan zien, en – via een vestiging van het WERKbedrijf – contact met u kan zoeken.

Contactgegevens

UWV-WERKbedrijf Duin & Bollenstreek
Hobahostraat 92
2161 HE LISSE
Tel.: (0252) 783 100
Website: www.werk.nl